Het Kidshonk voor heel Stede Broec

Gedurende de afgelopen twee schooljaren hebben we als Kidshonk Zuid veel vragen gekregen van ouders en kinderen van andere basisscholen in Stede Broec die buiten onze doelgroep lagen. De vraag was of zij ook welkom waren bij de activiteiten van Kidshonk Zuid. Lange tijd hebben we dat moeten afschermen om bij onze eerste doelgroep, Bovenkarspel Zuid/Princenhof, te blijven.

De afgelopen maanden is er veel nagedacht en overleg geweest over deze vraag. Na deze overleggen is er besloten eerst te inventariseren bij de andere basisscholen in Stede Broec of zijn ten eerste enthousiast zijn over de plannen om uit te breiden naar alle basisscholen in Stede Broec en ten tweede willen meewerken de activiteiten bekend te maken bij ouders en kinderen.

Eindresultaat: Alle basisscholen in Stede Broec zijn enthousiast en doen mee! Hiermee is het ontstaan van Kidshonk Stede Broec een feit.

Met ingang van het nieuwe schooljaar, 2019/2020, zijn alle kinderen uit de gemeente Stede Broec hartelijk welkom om onze gratis activiteiten bij te wonen. Wij kijken ernaar uit om in september te starten met nieuwe activiteiten met kinderen van alle basisscholen, voor alle leeftijdsgroepen en altijd een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Met deze uitbreiding zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen bij de activiteiten, mensen die een hobby hebben die ze willen delen met de kinderen en uiteraard naar sponsoren die wat willen bijdragen aan onze Stichting Kidshonk Stede Broec.

Voor meer informatie kijk op onze vernieuwde website en meldt uw kind(eren) aan www.kidshonkstedebroec.nl. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook.