Meld je aan!

Lees de onderstaande informatie en vul het formulier in!

Bij Kidshonk Stede Broec is iedereen welkom. Deelname is gratis.

Je kunt je rond de vijftiende van de maand opgeven voor activiteiten de maand erna. Dus houd rond die tijd het programma op onze website in de gaten.

Heb je je opgegeven, dan verwachten we wel dat je komt. De activiteiten zijn voor een beperkt aantal kinderen. We willen zo min mogelijk kinderen teleurstellen.

Kidshonk Stede Broec is een vrijwilligersinitiatief en dus geen kinderopvang. We verwachten dat ouders/verzorgers telefonisch bereikbaar zijn om, indien nodig,  de kinderen op te halen.

Sommige activiteiten zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen. Wilt u daarop letten voordat u uw kind opgeeft?

Je ontvangt een e-mail om je deelname te bevestigen.

Deelname is op eigen risico, net als spelen bij vrienden of andere sport/spel activiteiten.

  U kunt uw kind(eren) nu aanmelden voor de activiteiten die hier rechts als activiteit genoemd staan.
  Deze zijn ook te vinden onder "Activiteiten" bijvoorbeeld via Programma.

  U kunt hieronder uw opmerkingen kwijt. Als uw kind (medische) bijzonderheden heeft (bijvoorbeeld allergieën) dan kunt u deze hier aangeven. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.
  Geef in dit vak ook aan of uw kind(eren) alleen naar huis mag(mogen) of door iemand anders wordt/worden opgehaald, zoals een oudere zus of broer. Hier kunt u ook vermelden dat u sponsor bent van Kidshonk Stede Broec.

  Ik ben als ouder/verzorger telefonisch bereikbaar om, indien nodig, mijn kind/kinderen op te halen. Ik weet dat Kidshonk Stede Broec een vrijwilligersinitiatief is en geen kinderopvang.

  Ik weet dat deelname op eigen risico is, zoals het spelen bij vrienden/vriendinnen of andere sport- en spelactiviteiten.