Kidshonk Stede Broec neemt deel aan de Gemeenschapsveiling Bovenkarspel

Wat is de Gemeenschapsveiling Bovenkarspel?

Wat voorheen bekend stond als de Kerkeveiling van Bovenkarspel wordt vanaf dit jaar de Gemeenschapsveiling Bovenkarspel. Veel dorpen in West-Friesland kennen deze veiling al langer en nu heeft ook Bovenkarspel besloten dit concept te introduceren. Wat houdt dat in, een Gemeenschapsveiling?

We hebben, samen met de andere deelnemende verenigingen, “kavels” opgehaald in Bovenkarspel. Dit zijn goederen of diensten die verkocht gaan worden tijdens de veiling op 15 maart 2024 in de zaal achter restaurant Mizo (voorheen Roode Hert). Momenteel wordt de veiling catalogus gemaakt, hierin kunt u precies zijn welke kavels er allemaal worden aangeboden. U kunt op uw gemak kijken of er voor u iets tussen zit. Mocht u geen veilingboekje ontvangen, laat het ons weten via info@kidshonkstedebroec.nl. Wij brengen deze dan bij u langs. Op 15 maart vanaf 19.30 uur zal de avond van start gaan. Met het nummer dat u bij binnenkomst ontvangt kunt u bieden op de kavels. Dit alles onder toeziend oog van de notaris.

Bij aankoop van een kavel ontvangt men bij iedere € 50,00 een muntje die men naar eigen keuze in de koker van de vereniging van voorkeur kan doen. U kent dit systeem vast nog wel van Deen. Hierdoor wordt de opbrengst verdeeld over de deelnemende verenigingen. U begrijpt dat wij erg blij zouden zijn als vele muntjes in de koker van Kidshonk belanden zodat wij ook in de toekomst alle activiteiten kosteloos kunnen blijven aanbieden.

Naast de kavels die de verenigingen hebben opgehaald, biedt Kidshonk zelf ook 5 kavels aan. De opbrengst van deze kavels gaat helemaal naar Kidshonk. We hopen dan ook dat deze kavels voor hoge bedragen worden verkocht! De kavels worden mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers en stagiaires.

Wat zijn deze kavels?

  • Twee keer een compleet verzorgd kinderfeestje voor 8 kinderen in het Kidshonk (datum in overleg)
  • Twee keer een compleet verzorgde High Tea bij u thuis voor 6 personen
  • Een workshop kaarten maken in het Kidshonk voor 8 personen

Graag zien we u bij de eerste Gemeenschapsveiling Bovenkarspel op 15 maart vanaf 19.30 uur in de zaal achter Restaurant Mizo, Hoofdstraat 235, Bovenkarspel