Kidshonk Stede Broec weer van start met feestelijke opening

Feestelijke opening met mooi weer

Op woensdagmiddag 13 oktober, de woensdag voor de herfstvakantie, heeft Kidshonk Stede Broec feestelijk weer haar deuren geopend. Vele kinderen, ouders en buurtbewoners uit Stede Broec en veel betrokkenen namen een kijkje in de Kidshonk lokalen in de Wendel waar diverse activiteiten waren. Zo was er een ballonnenclown, kon je knutselen en cupcakes versieren. Op het plein van de Wendel was het een drukte van belang, dankzij het springkussen. Het was een zeer geslaagde middag waarbij we na een sluiting van 1,5 jaar weer gezellig de kinderen konden ontvangen. Vanaf november gaan we weer starten met onze activiteiten en is iedereen weer welkom. De activiteiten staan weer maandelijks op de website en ook het aanmelden kan via de website.

Op naar de start van de activiteiten

De opening was een groot succes en een voorproefje van alle leuke activiteiten die op de planning staan. Bekijk snel het programma en meld je kind(eren) aan. Onze eerste activiteit vindt donderdag 4 november plaats en dan gaan we starten met het herfstknutselen. Aanmelding is noodzakelijk voor deelname.