Kidshonk Zuid van start met feestelijke opening

Feestelijke opening met mooi weer

Op donderdagmiddag 19 oktober, de donderdag voor de herfstvakantie, heeft Kidshonk Zuid feestelijk haar deuren geopend. Vele kinderen, ouders en buurtbewoners van Bovenkarspel Zuid (wijk Plan Zuid en Princenhof) en veel betrokkenen namen een kijkje in het Kidshonk lokaal in de Wendel, maar werden vooral buiten vermaakt. Op het plein van de Wendel was het een drukte van belang, dankzij het springkussen, DJ El NIÑO, verschillende spellen, het schminken en de lekkere dingen die voor ons goede doel verkocht werden.  Met dank aan de verschillende sponsoren (zie sponsoren), werden alle bezoekers getrakteerd op een hapje en een drankje.

Aanmoedigende woorden

Locoburgemeester Nico Slagter deed een officieel en verwarmend openingswoord, waarna de oprichters van Kidshonk Zuid – Annemiek, Renate en Silvia – in het zonnetje werden gezet. Gevolgd door het welkomstwoord van Jan van Rheenen (directeur Driespan- onder meer locatie de Wendel) met schooldirecteuren Mariëlle van Wijk (Molenwiek) en Maurice de Graaff (Gideon) aan zijn zij. Van hen allen kregen we lovende en bemoedigende woorden. Tot slot benadrukte Silvia Boon-Nimat, namens Kidshonk Zuid, dat alle vrijwilligers een bloemetje verdienen. Ook riep ze op meer vrijwilligers zich aan te melden, maar ook sponsoren en vooral kinderen voor de komende Kidshonk Zuid activiteiten in de maand November.

Op naar de start van de activiteiten

 

De opening was een groot succes en een voorproefje van alle leuke activiteiten die op de planning staan. Bekijk snel het programma en meld je kind(eren) aan. Onze eerste activiteit vindt dinsdag 7 november plaats en is Apenkooien in het Levend Computerspel. Aanmelding is noodzakelijk voor deelname.