Vrijwilligers gezocht

Kidshonk Stede Broec vrijwilligers zijn onze basis

Kidshonk Stede Broec is een vrijwilligers initiatief. Zonder moeders of vaders, oma’s of opa’s of mensen uit de buurt die willen helpen, bestaat het Kidshonk niet.

Soorten Kidshonk Stede Broec vrijwilligers

Bij elke activiteitenmiddag, is iemand van het Kernteam aanwezig, een begeleider (gastvrouw/gastheer) en afhankelijk van de (sportieve, creatieve of informatieve) activiteit een workshopbegeleider.

Begeleiders

Wil je de kinderen een welkom gevoel en een plezierige middag geven? Meld je dan aan als begeleider.

Kernteam

Wil je daarnaast ook wel een aantal andere activiteiten oppakken voor de organisatie en evaluatie van Kidshonk Stede Broec? Meld je dan aan voor het Kernteam.

Workshopbegeleiders

Tot slot, zijn wij op zoek naar mensen die iets goed kunnen, die een passie voor iets hebben. Iets wat leuk is om te doen met kinderen. Vind je het leuk om de kinderen iets te leren of hen gewoon een leuke tijd te bezorgen, geef je dan op als workshopbegeleider. Iedereen heeft zijn talenten, dus wees niet bescheiden en geef je direct op. Je kunt denken aan sport, muziek, iets creatiefs of je kunt de kinderen vertellen over of iets leren over je hobby (bijvoorbeeld de natuur, wetenschappelijke proefjes of misschien je geboorteland). Een activiteit/workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Je kunt zelf aangeven of je activiteit geschikt is voor bepaalde leeftijdsgroepen en hoeveel kinderen je maximaal wilt toelaten. Aanmelden hoor! Hoe meer leuke activiteiten, hoe beter!

Kidshonk Stede Broec voor iedereen

Kidshonk Stede Broec moet zowel voor de kinderen als de vrijwilligers een feestje zijn. Een leuke middag samen. Je kunt aangeven hoe vaak je maximaal wilt helpen en wanneer het jou goed uitkomt. Natuurlijk, houden we daar rekening mee in de planning. Ben je ingepland en heb je toegezegd, dan rekenen we wel op je inzet. We willen natuurlijk de kinderen niet teleurstellen. Komt er toch iets onvoorziens tussen, dan zoeken we samen naar een oplossing.