Sponsoren gezocht

Gratis initiatief voor kinderen

Kidshonk Zuid is een gratis initiatief voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. Op de activiteitenmiddagen krijgen de kinderen limonade en iets lekkers (bijvoorbeeld fruit, snackgroenten of een koekje). Meedoen aan de activiteiten is ook kosteloos. Dus bijvoorbeeld de (knutsel)materialen die nodig zijn voor (creatieve) activiteiten zijn door het Kidshonk gefinancierd.

Bij Kidshonk Zuid zijn alle kinderen welkom! Door geen bijdrage te vragen zijn we toegankelijk voor iedereen.

Al het geld aan de kinderen

Kidshonk Zuid is een vrijwilligers initiatief. Geld besteden wij zoveel mogelijk aan de activiteitenmiddagen voor de kinderen. We ontkomen er niet aan om soms wat andere kosten te maken, zoals voor de bekendmaking van Kidshonk Zuid of bepaalde noodzakelijke aankopen voor ons Kidshonk Zuid Lokaal. We zullen hierbij altijd kijken naar goedkope alternatieven en waar mogelijk sponsoring.

Sponsoren gezocht

Om de activiteitenmiddagen te kunnen organiseren en het Kidshonk te laten voortbestaan hebben we veel sponsoren nodig. Sta je achter ons initiatief om:

  • Kinderen te verbinden door ze samen te laten spelen/leren/bewegen.
  • De wijk Bovenkarspel Zuid een positieve impuls te geven door met vele vrijwilligers ons in te zetten voor de kinderen. En zo niet alleen de kinderen maar de hele buurt te verbinden.

Meld je dan nu aan als sponsor!

Je kunt een financiële bijdragen geven, maar ook ons sponsoren door een van de producten te leveren die we nodig hebben voor de activiteitenmiddagen.

Als tegenprestatie ontvangt elke sponsor een sponsorpakket. Zie de mogelijkheden in het Aanmeldformulier Sponsoren.